Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

un film poate

am văzut acum două zile  Remember Me.
şi mi-a plăcut, ăsta e şi motivul pentru care m-am gândit să vi-l recomand.
o abordare a unei poveşti de dragoste şi prezenţa unor tragedii.

Finalul este cât se poate de neaşteptat, aducând în prim-plan poate cel mai important eveniment din istoria modernă a Statelor Unite ale Americii...
o interpretare excelentă din partea lui Robert, care, cu siguranţă, în astfel de roluri, e în pielea lui.

Vizionare plăcută ! Comentarii

Lavinia a spus…
L-am downloadat si eu zilele astea... :> dar e inca in folderul ala pt. filme de vazut :))
Cric a spus…
Poate maine ma lasi sa il vad :)))
despreel a spus…
E groaznic filmul. Aproape sadic. M-a lăsat în râuri de lacrimi care au secat cu mult după ce s-a terminat filmul. Da, voiam să spun că mi-a plăcut. Mi-a plăcut cu adevărat.

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte