Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

let's let it happen



- culorile mele nu există. culorile mele sunt deseori încurcate. hai să plecăm, a venit timpul şi simt că a locui aici ne va aduce sfârşitul. cât să stau aici ? tu refuzi orice ţi se oferă. şi iubirea, iubirea ta e doar o ocazie nebună de evadare. oriunde aş întoarce capul nu văd altceva decât suflete pierdute prin nisip şi unghii galbene ale degetelor pe trotuare. nespălaţi şi mirosuri de transpiraţie pe două picioare mergând pe un asfalt încins. e gunoi oriunde. e gunoi şi la mine acasă. hai te rog eu, ne facem  bagajele şi plecăm. tu mă auzi ? mă înţelegi ?
de ce mai stai aici ? nu ţi-aş fi spus niciodată că plec de lângă tine, dar dacă tu nu eşti de acord, eu am plecat să ştii. am plecat şi nu îmi mai pasă.
- let's let it happen.



so. . .


Comentarii

Anonim a spus…
If I cannot live with you I will live alone

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte