Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

Între cuvinte

Viaţă există şi fără trup. Viaţă are sufletul tău. Oamenii fără frumuseţea trupului pot trăi.
Mi s-a întâmplat să simt durere. Şi nu o dată, ci de două ori. În ambele cazuri am fost la spital. A fost cineva care m-a înmărmurit şi datorită căruia am conştientizat multe. Mi-a dovedit că există viaţa şi dincolo de trup.
Omul acela îşi pierduse ambele picioare.El mi-a adus aminte că dacă ţii ochii deschişi, ai impresia că poţi vedea totul.Şi mai e un lucru, mulţi trăiesc viaţa, puţini însă o pricep.

Comentarii

Kaos Moon a spus…
intrebare : tu de unde stii asta?

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte