Miercuri, ziua 2

Imagine
Ora 09:45. Mă trezește cățelul. Iubitul dormea lipit de mine, cu mâna lui stângă, alunecată de azi-noapte pe sânul meu. Îi place să mă țină în brațe, să se încolăcească în jurul meu și să mă protejeze. Îmi arată dragostea pe care mi-o poartă.
M-am trezit înaintea lui, cu pofta nebună și trupească de a-i demonstra câtă dragoste îi port. M-am ridicat domol din pat, mi-am încălțat papucii și i-am dat drumul la cățel afară, în curte. M-am întors în dormitor, pe holul lung, ca o pisică neagră. L-am surprins, zâmbind la el, de sub pătură.
-         - Bună dimineața, pulă ! O simt. Frumoasă și irezistibilă erecție. M-am jucat puțin, i-am luat-o cu buzele, ușor cu limba, apoi i-am sărutat-o zgomotos. Știam că-i voi fi plăcută toată ziua. Că nu se va mai putea enerva pe mine. Că mă iubea și mă dorea cu fiecare dimineață mai mult decât în precedenta. Se îndrăgostea de mine pentru că îi pregăteam cel mai sănătos mic-dejun, iar eu mă îndrăgosteam de el.
-Lasă-mă să-ți sărut păsărica, împărăteasă.…

"Femeia-căcat, şi cu burta şi-n halat !"

titlul nu îmi aparţine, dar are consistenţă şi e chiar potrivit pentru babele de rând care ies din bloc până la magazin în papuci de casă rupţi în bot şi cu pielea burţii grasă şi lăsată acoperită de halatul viu colorat şi ieftin.
şi dacă nu găseşte la nea mitică la minishop ulei mai ieftin , pleacă la vale în căutarea uleiului extra virgin. se întâlneşte cu baba fănica :
- Fă da nu găsesc şi io ulei ieftin.
- Cum fă să găseşti la mitică ulei când te vede  umblând zilnic la aceeaşi oră prin magazin goală  cu burta acoperită de un petic de cârpă colorat şi jegurile astea rupte-n bot ?
- Să-mi iau compleu ?

Comentarii

Anonim a spus…
"penis" la etichete? =)) ce cauta acolo?
CRic b-) a spus…
Nea Mitica e vedeta :)))
Anonim a spus…
:))

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte