Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

ei decid mă

Expresie : am decis să scriu pe blog. Văd că ai decis asta iar eu am decis să mă cac în ce ai scris tu şi să plec. Văd despre ce căcat ai scris şi că ai decis să îl faci public. Îţi place să mănânci căcat cu furculiţa şi adori să îţi prezinţi cina, seara la ora 19 pe blog. Te-ai decis că prinde bine o astfel de abordare pentru hienele umblătoare mâncătoare şi ele de căcat. Normal începi fraza cu am decis apoi spui poveşţi din cufărul plin cu mărgele şi la sfârşit eşti fericit că ţi-a reuşit exprimarea şi mulţumit de decizia pe care ai luat-o : de a da publicului idiot o povestioară despre cum mănânci tu căcat la cina cu furculiţa. Câtă splendoare se află în căpşorul tău şi al naibii de drăguţ eşti atunci când decizi să scrii.
Oriunde întorc capul, oamenii au decizia în suflet luată.
Când eşti prost înseamnă că tu ai decis asta ?

Comentarii

Dk. a spus…
=)))
Cric :| a spus…
Eu consider ca i se potriveste foarte bine , ca o manusa :> EI . Da da. EI. EI= acea fata care isi invata cuvintele de pe google :> :))))) omg =)) nu e frumi sa dau nume dar daca vreti sa aflati :)) intrebati :| =))
grapefruits a spus…
dacă ai şti cât de uşor se rănesc băieţii, iar ca să nu plângă în public, îşi scot mănuşile de box şi se fac de râs.

Noi ştim, dă-i naibii :)

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte