Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

Aţi fost vreodată faţă în faţă cu un bananier?

Cât de mult vă plac bananele?  Cât de mult v-aţi dorit să mergeţi la cules banane şi să nu mai staţi aruncaţi peste colegul de bancă doar pentru a vedea o fotografie din mâna profei care ilustrează ciorchineee de bananeee? Banane. Banane. Banane. Aţi fost peste tot dar nu aţi ajuns la banane. Ce faceţi? Rugaţi părinţii să vă ducă măcar o dată la banane. În ochii tăi se vedeau doar bananele coapte care aşteptau să fie trimise în România. Cât n-ai da pentru o banană din poză.
Dacă tu nu te duci la banană, vine banana la tine !
Aşteaptă-ţi banana.

Comentarii

Cric a spus…
pot sa rad ?=)) =)))))))) Genial :)>-
Mihai a spus…
http://www.trilulilu.ro/myta_102/e7313f93a63789

ASCULTA !!!
monell a spus…
ehehe...banane....poate cnv...isi face majoratul acolo.....cn stie...cunoste;)......:))))))))

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte