Sexul oral a devenit noul sarut pentru copiii de 11-12 ani

Daca acum ceva ani adolescentii se sfiau sa se tina de mana, in zilele noastre copiii au inlocuit sarutul cu sexul oral. In Tasmania, profesorii au fost uimiti sa afle ca elevii isi povestesc unii altora cui sau de la cine au facut/primit sex oral. Nimic nu ne mai mira, tinand cont ca zilele trecute gasisem un site unde fete de 10-12 ani postau comentarii piperate in legatura cu viata lor sexuala. E interesant daca stai sa te gandesti ca la varsta aia ele deja au o viata sexuala iar tu  te jucai inca. Sa continuam subiectul cu sexul oral.

Responsabilul cu planningul familial din Tasmania a declarat ca profesorii sunt terifiati si nu se asteptau la asemenea reactii din partea elevilor. Sexul oral a devenit practic noul sarut, iar cadrele didactice se declara socate.
Unii copii au invatat primele notiuni despre sex de pe calculator sau telefoanele mobile. Multe eleve se fotografiau in ipostaze indecente, iar apoi trimiteau pozele altor copii.
A crescut numarul fetitelor de 12, 13 ani care raman gravide si care la varsta de 14 ani asteapta cel de-al doilea copil.
Iar elevii au "prieteni care ii finanteaza" in schimbul relatiilor sexuale, iar minorii au ajuns chiar sa aiba mai multi parteneri sexuali de-o data. Din pacate tara noastra nu este straina de asa ceva. Curios e pana unde va putea duce, generatie de dupa `95, viitorul tarii noastre.

Niciun comentariu :

Copyright © 2014 29 decembrie

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi