Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

Jeg

Când am ajuns acasă, am deschis televizorul, ca să îmi intre mai bine la maţ sarmalele. Când hop, aud că strâmbu de Băse zice de ţigani vorbe nasoale chiar de faţă cu ei.
Mi-au ieşit sarmalele pe nări când am văzut că aceştia, destul de nemulţumiţi, au început ca în mahala să protesteze. Mai urâtă   a fost faza ' de ce nu îi lăsaţi în sală ? e doar o manifestare.' Cum căcat să mai stea ţiganu când tu îl spurci şi îi faci piranda împuţită. De ce nu mai vor ţiganii la Băse? Pentru că :
- Băse are gura lată şi strâmbă iar când o deschide, pauza dintre fraze are  efect  de laxativ
- nu vrea nimeni să îi audă glumele ce te lovesc în tâmplă ca o nucă
- râde ca şi când s-ar şterge cu ştuletele la cur şi boabe de porumb rămase îi gâdilă hemoroizii
- e din ce în ce mai chel şi privindu-l, i-ai dona un smoc de păr pubian
- cearcăne de mărimea unui lindic de babă îi atârnă până la obraji
- se uită strâmb, ai zice că e orb
- mai discutăm.

Comentarii

Anonim a spus…
daca am ajuns sa vorbim de rau unul de al nostru, oricare ar fi el, pentru ca a spurcat tiganii am ajuns rau de tot.
Asta e adevarul: sunt spurcati si imputiti!
Cu ce a gresit?

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte