Cum să pierzi un tip în doar 5 paşi simpli


Uneori, fetele pot fi puţin psihopate şi foarte posesive când este vorba de noul lor iubit. 
Atenţie: doar pentru că în cele din urmă te-ai îndrăgostit şi este acum iubitul tău nu înseamnă că relaţia este foarte stabilă. Nu-l face să meargă în direcţia opusă; citeşte lista cu ceea ce nu ar trebui să faceţi atunci când sunteţi împreună cu un tip. 


  • Expunerea prea multor fapte istorice
 Există anumite lucruri despre chiar nu trebuie să vorbeşti atunci când eşti  într-o nouă relaţie: iubiţii din trecut, anterioarele escapade sexuale, cum crezi că mama dracu` poţi da jos din slană, precum şi alte comentarii negative ce i-ar putea aduce un gust neplăcut în gură. Nu vrei să sperii baiatul încă de la primul minut al întâlnirii, nu?

  • Nu-ţi uita tampoanele în baia lui
Dacă nu eşti căsătorită cu el, pune-ţi tampoanele in poşetă şi nu le uita sub chiuveta lui. Poate rămâne marcat. 


  • Nu apela la pauze
Să apelezi la aceste tehnici nu e o idee bună. Deseori genul de fete pline de orgoliu sunt adeptele acestei practici. Va deveni inconfortabil pentru el şi poate începe chiar să te evite...


  • Terapie de cupluri
Terapia de cupluri poate fi un ajutor şi un lucru pozitiv la care se poate apela mai târziu într-o relaţie, dar la începutul relaţiei...în nici un caz. În cazul în care lucrurile nu sunt deloc fericite, atunci e mai bine ca relaţia să se încheie şi fiecare să treacă mai departe. 


  • Verificarea în mod constant
Nu îţi suna prietenul la fiecare cinci minute şi nu lăsa mesaje enervante în cazul în care el nu răspunde.  Exclus pentru genul de persoane ce nu se simt deranjate de aceste acţiuni. Unii  băieţi se simt bine atunci când iubita îi sună mai des.
Valabil şi pentru sexul masculin, excluzând tampoanele.

Un comentariu :

Kihai spunea...

Hai ca faza cu tampoanele nu poate fi si la sexul masculin. ;;)

Copyright © 2014 29 decembrie

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi