Cu ce se "pastileaza" rockerii, manelistii si fitosii?

Cu opt mii de euro, Agentia Nationala Antidrog a reusit sa afle ce droguri prefera consumatorii din cluburi si discoteci, in functie de preferintele lor muzicale. Sociologii au vrut sa vada care este legatura dintre consumul de droguri si spatiile recreationale, informeaza un cotidian central. De la house la manele, opt principale stiluri muzicale au fost analizate de specialistii care i-au intervievat pe tinerii clubberi. Este vorba despre house, pop, hip-hop, rock, punk, disco, latino si manele. Intrebarile au vizat consumul de canabis, tranchilizante, amfetamine, XTC, LSD, cocaina, heroina si ciuperci halucinogene. Asa au ajuns sa afle politistii ca cei care asculta punk prefera sa consume ecstasy, in timp ce houserii consuma, de regula, cocaina.


Ma chiar amuza. Astia nu mai stiu pe ce cercetari sa mai arunce banii. Adica stai asa si te gandesti : ma azi ce mai cercetez?  Sa vedem ce poarta manelistii : armani si dolse, nikiii si adidasi. Sau cine stie, cati cercei are un rocker in limba.
Ca pana la urma se caca manelistii si rockerii pe cercetarea lor ca fiecare e cum vrea si in general cercetarile facute la un grup foarte mare de oameni sunt un esec, o proasta generalizare. Daca il intrebi pe unu ce fumeaza iti va spune "snagov" si ca nu a pus pic de cocaina in gura.

Un comentariu :

Soricica spunea...

Am mai citit cercetari de genul, care mi-au lasat un gust amar doar cand am privit in jurul meu. Doar ca atunci nu erau incluse manelele si chiar ma intrebam ce ar fi zis despre ei. :))
Si gustul ala e amar fiindca se imbata atatia cu apa rece "am citit ca este o cercetare care sustine ca tu esti un om trist/fericit/prost/destept" si asta e singurul argument ca tu esti toate cele de mai sus. Si partea cea mai trista? Argumentul e de obicei folosit doar ca sa jigneasca.
Bani aruncati aiurea. :)

Copyright © 2014 29 decembrie

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi