Miercuri, ziua 5

Imagine
Există luni în care mă întreb dacă am rămas însărcinată. Sau voi rămâne. Vreodată ? Când ? Subiectul acesta, la nivel conversațional, îl evit din interior. Nu pentru că mi-este teamă, dar nu sunt pregătită. Iar în fapt, nici de pregătirea asta nu am idee în ce constă cu precizie.
Mă simt puțin buimacă. Am reușit să mă trezesc la o oră rezonabilă, 11:00. Pofte, gânduri, planuri. Fără planuri. Cafea și un ceai fierbinte pentru el. E neplăcut de frig afară. Angajații de la Enel se uită în dormitor. Ce obicei să tot repari la cabluri. Mai umblu goală. N-am secrete, umblu goală și desculță pe tot holul lung, din baie până în dormitor.
-          - Cine să pregătească ce anume ? Masa cu taicătu la apartament la mamaie, o voi anula. Și așa am rămas singură. Scriu la o lucrare și scriu și aici. Nu știu dacă mă gândesc mai mult la sex sau la mâncare.

Mai bine îmi aprind o țigară.
foto: Jana Brike

5 metode pentru a-i fura câinelui tău un zâmbet

Pare imposibil, dar e real. Câinele tău va zâmbi atunci când voi 2 vă distraţi. Mereu câinele îţi va arăta cît de fericit e, oferindu-ţi un zâmbet larg şi plăcut. Iată câteva metode excelente  prin   care să-i aduceţi câinelui zâmbetul pe buze :

1. Întindeţi-vă pe podea lângă el. Câinelui îi place să fiţi la nivelul lui.

2. Strigă-l pe un ton caraghios şi vorbeşte-i alintat. Îţi va arăta colţişorii imediat.
3. O lungă plimbare. Câinele tău va fi foarte euforic după ce se va plimba prin tot oraşul.
4. Un câine este cel mai fericit atunci când îi oferi un os foarte mare. Fericirea lui va ajunge la cer. Deci întotdeauna dă-i un os.
5. Încearcă să îi faci  fotografii. Asta îl va face pe câinele tău să zâmbească fugind continuu şi lătrând .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

La botul calului

Eu Tarzan, restul Cita

Am calități. Societatea are defecte